Grand Hotel

Srbija - Valjevo


Lociran je u samom centru grada, u neposrednoj blizini reke Kolubara, preko koje se mostom može stići do starog dela Valjeva, poznatog kao Tešnjar. Od hotela počinje ulica Kneza Miloša, omiljeno šetalište Valjevaca, sa mnogobrojnim kafićima. Sa druge strane, nalazi se Muzej grada Valjeva. 

 


Hotel raspolaže sa: 5 apartmana, 30 jednokrevetnih soba, aperitiv barom (150 mesta), restoranom (90 mesta) salom za doručak (80 mesta), gradskim podrumom (80 mesta), konferencijskom salom (5 salona), menjačnicom i parkingom. 

Hotel pruža uslugu: prenoćišta, polupansiona, pansiona i dnevnog odmora. 

Hotel Grand (4****) 

- 85 ležaja, 5 apartmana 

- restoran,nacionalni restoran, gradska kafana, gradski podrum, 

- prostrana bašta i poslovni salon. 

- Dobitnik je dve nagrade “Turistički cvet“ Usluge: prenoćište sa doručkom, polupansion, pun pansion. 

 

 

U sklopu objekta nalazi se Gradska kafana, nacionalni restoran, salon Živojina Mišića, kao i Gradski podrum. Grand poseduje sopstveni parking.
Grand je pravi izbor za sve one koji poslom dolaze u Valjevo, omogućava im da na licu mesta, u luksuznom ambijentu najstarijeg hotela u Valjevu, organizuju svoje poslovne sastanke, druženja,poslovne koktele. Njegova pozicija na mapi grada turistima pruža šansu da brzo i lako upoznaju brojne valjevske znamenitosti, uživaju u baštama obližnjih kafića i restorana,  kupovini.


Grand nudi mogućnost organizovanja svih vrsta svečanosti.Objekat nudi mogućnost organizovanja svih vrsta svečanosti do 150 osoba u klimatizovanom restoranu Gradska kafana uz vrhunsku kuhinju i poslugu. Za potrebe poslovnih sastanaka, organizovanja konferencija za štampu, poslovnih koktela na raspolaganju vam je ekskluzivni Vojvodin salon, kao i sala za doručak, restoran i bivša pivnica, Gradski podrum. U Grandu moguće je organizovati konferencije, stručna savetovanja, seminare,okrugle stolove, prezentacije proizvoda. U objektu je obezbeđen signal za pristup Internetu.

Adresa:
Trg Živojina Mišića 1,
Valjevo
14 000
Telefon:
+ 381 (14) 227-133, + 381 (14) 215-120

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(5.5 KB)
logo
Fotografija 2
(5.34 KB)
logo
Fotografija 3
(4.01 KB)
logo
Fotografija 4
(4.25 KB)
logo
Fotografija 5
(4.88 KB)
logo
Fotografija 6
(4.96 KB)
logo
Fotografija 7
(4.78 KB)
logo
Fotografija 8
(4.19 KB)