Wog Valjevo

Srbija - Valjevo


O NAMA

"W.O.G Zlatarstvo" iz Valjeva, od 1994. godine uspešno se bavi proizvodnjom i prodajom zlatnog nakita vrhunskog kvaliteta, prema svim svetskim standardima.

Modeli su liveni, vrhunskog kvaliteta, od žutog i belog zlata, dizajna koji zadovoljava kako one koji prate modne trendove, tako i one čiji ukus mozemo nazvati klasičnim.

Prema želji kupca, nakit se može proizvesti sa cirkonskim kamenjem ili u varijanti sa željenim dragim kamenom ili biserom, od belog ili žutog zlata.

 

Burme

"WOG Zlatarstvo" nudi i veliki broj burmi, a moguće je i naručivanje unikatnih modela, po želji mladenaca, uz vrlo konkurentne cene.

Otkup zlata

Od usluga, u ponudi su stručne konsultacije i procena dragog kamenja, setovanje dragog kamenja u izabrani nakit, otkup starog zlata i popravka nakita od zlata i srebra.

Kolekcija prstenja sa istaknutim
centralnim kamenom koji predstavlja simbol ljubavi i zajedničke budućnosti.
Doživite neponovljivo i jedinstveno iskustvo biranja i osmišljavanja vereničkog prstena za Vašu dragu, a mi ćemo vam pomoći da odaberete savršen model. Želimo da Vam dani veridbe i venčanja budu prepuni lepih sećanja. Čestitamo i hvala Vam što ste izabrali nas!

 

 

Kada pogledate kolekciju Sparks biće Vam zaista teško da izaberete samo jedan prsten. Nudimo Vam modele najrazličitijeg dizajna, oblika, veličina, težina... Podjednako je veliki i izbor kamenja, od cirkona, preko rubina, safira, smaragda, bisera, pa do dijamanata i brilijanata... Izbor ce Vam biti pretežak, a naši kamenčići i svetlucavi modeli ce Vas oduševiti!

Kolekcija Exclusive For You predstavlja sam vrhunac proizvodnje i dizajna našeg zlatnog nakita! Ona je poslastica za prave ljubitelje kvalitetnog nakita. Svaki model Vas mami svojim prefinjenim dizajnom i sjajnim, velikim kamenjem u boji! Savršen poklon za svaku damu!

Krstići i srca su već godinama najomiljeniji privesci naših mušterija, a njihov dizajn je neprolazan i pogodan za svaku priliku. Diskretni ili upadljivi krstići, romantična ili ekskluzivna srca, izbor je na Vama, a mi smo tu da Vam obezbedimo nakit vrhunskog kvaliteta, za čitav život! 

Veliki izbor minđuša različitih stilova i dizajna! Bilo da volite male, okrugle, dugačke i kitnjaste ili minđuše sa cirkonima, u našoj ponudi ćete lako pronaći minđuše za Vas ili za dragu osobu. Svi modeli mogu biti izrađeni od belog ili žutog zlata, a možete izabrati i kamen po želji.

 

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
Nasa ponuda (3.59 KB)
logo
Fotografija 2
Nasa ponuda (3.21 KB)
logo
Fotografija 3
Nasa ponuda (3.3 KB)
logo
Fotografija 4
Nasa ponuda (3.35 KB)
logo
Fotografija 5
Nasa ponuda (3.52 KB)
logo
Fotografija 6
Nasa ponuda (4.23 KB)
logo
Fotografija 7
Nasa ponuda (3.95 KB)
logo
Fotografija 8
Nasa ponuda (3.61 KB)
logo
Fotografija 9
Nasa ponuda (3.4 KB)
logo
Fotografija 10
Nasa ponuda (4.49 KB)