Maximus Valjevo

Srbija - Valjevo


   Butik MAXIMUS je osnovan 2010. godine sa željom da se urbanoj sredini predstave modne linije, prvenstveno, poznatih domaćih proivođača po najpovoljnijim cenama, prilagođene tržištu i ukusima širokog spektra potrošača.

     U okviru našeg prodajnog objekta zastupljeni su ekskluzivni brendovi domaćih proizvođača kao što su REACTIV, MBCREATORY, COP BRAND, RESPECT, EXACT. Radi se o specijalizovanoj prodavnici kvalitetnog muškog i ženskog džinsa, ali i ostalih odevnih predmeta od tekstila.Prepoznatljivi smo po najpristupačnijoj ponudi odevnih predmeta odnajkvalitetnijeg pamuka (muških i ženskih majica, šortseva, bermuda, dukseva,trenerki). Bogata kolekcija različitih modela, izrađenih od kvalitetnih i postojanih materijala, svrstavaju pomenute brendove u sam vrh domaće tekstilne industije. Izbor kolekcija prati svaku sezonu, tako da, tokom jeseni, zime iproleća, u našem prodajnom objektu možete pronaći i jakne iz uvoza za svaku namenu. Za nas kažu da se i u najhladnijim danima možete obući po najpristupačnijim cenama u gradu.

 

 

     Savremena tehnologija izrade,najkvalitetniji materijali, moderan dizajn i izbor boja, uz strogu kontrolu kvaliteta i ljubaznost osoblja, našim potrošačima garantuju zadovoljstvo  iširok osmeh na licu zbog čega samouvereno svakoga pozdravljamo sa: vidimo se ponovo uskoro!

 

 

    Pozivamo Vas da posetite naš prodajni objekat i sami se uverite u kvalitet i cene naših proizvoda.

 

KONTAKT:

Trgovina na malo tekstilom MAXIMUS
ul. Kneza Miloša broj 37 (kod sata)
14000 Valjevo
Tel: 060/3244-218

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
Nasa ponuda (5.49 KB)
logo
Fotografija 2
Nasa ponuda (5.39 KB)
logo
Fotografija 3
Nasa ponuda (7.1 KB)
logo
Fotografija 4
Nasa ponuda (7.89 KB)
logo
Fotografija 5
Nasa ponuda (5.61 KB)