logo

Kiler auto

Srbija - 11 080 Zemun

Auto-servis Kiler | Beograd

Tosin bunar 63 b

011 21 00 964

 www.kilerauto.rs

kilerauto@ptt.rs

Auto servis Kiler | autoservis-kiler.com je veb sajt firme KIler Auto d.o.o. (Tošin bunar 63b, 11080 Zemun, Srbija). Firma Kiler Auto d.o.o. je auto servis nastao 1981. godine, sa isključivo privatnim kapitalom koji se bavi sledećim delatnostima: auto servis, servis auspuha, servis hladnjaka, servis auto-kilma, auto-mehanika, auto-elektrika, auto limarija, servis motocikala, auto perionica, prodaja auto delova. Jedna od najrazvijenih delatnosti je proizvodnja auspuha za strana i domaća putnička vozila, kao i usluge montiranja i popravke starih auspuha.

Firma Kiler Auto je počela sa radom kao zanatska radnja čija je osnovna delatnost bila ugradnja i popravka auto-hladnjaka. Vremenom i vrednim i stručnim radom kvalifikovanih kadrova poslovi su se proširili na brojne nove oblasti. Svakodnevnim usvajanjem nove tehnologije izrade sve većeg broja auspuha Kiler Auto je značajno proširio proizvodni program tako da danas prodaje i ugrađuje širok asortiman auto-auspuha koji se stalno proširuje novim proizvodima. Pošto je odgovoreno na visoke zahteve u pogledu funkcionalnosti i kvalitetom proizvoda i ugradnje, brzo je osvajano tržište i sticano poverenje sve većeg broja klijenata. Kiler Auto je ostvario uspešnu saradnju sa brojnim firmama u Srbiji i u inostranstvu.

Ideju da tržište Srbije osvoji što kompletnijom ponudom usluge popravke i reparacije automobila na jednom mestu, bez potrebe obilaska brojnih radionica i trgovina, već uveliko ostvaruje. Dobrom politikom poslovanja, kvalitetnom uslugom, finansijskom sigurnošću, uvek novim idejama i dobrom pristupu trzištu, firma Kiler auto nastavlja put uspona.

Ovako osmišljenom ponudom proširujemo krug potencijalnih kupaca, a njihovi pozitivni odgovori ohrabruju naše poslovne planove i potvrđuju razvojnu perspektivu firme Kiler Auto.

 TEHNIČKI PREGLED | KALKULATOR

Auto servis Kiler omogućava produženje registracije vozila bez odlaska u MUP i obavljanje tehničkog pregleda, kupovina polisa osiguranja, uplaćivanje neophodnih taksi i dobijanje registracione nalepnice.

Ukoliko želite da izračunate cenu tehničkog pregleda molimo vas da kliknete na donji link.

 

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
Auto delovi (3.98 KB)
logo
Fotografija 2
Auto klime (3.26 KB)
logo
Fotografija 3
Auto servis (5.85 KB)
logo
Fotografija 4
Proizvodnja (3.76 KB)
logo
Fotografija 5
Tehnicki pregled (3.87 KB)