Šujdović Agro

Srbija - Banatski Brestovac


Poljoprivredni proizvodi u Banatskom Brestovcu – Agro Šujdović, već dugi niz godina uspešno posluje u otkupu i prodaji različitih poljoprivrednih proizvoda koji su potrebni stanovništvu koji se bavi ovakvom vrstom delatnosti.

Tačnije, u našoj firmi obavljaju se usluge

:– Otkup suncokreta

– Otkup žita– Otkup kukuruza

– Prodaja semenske robe

– Prodaja veštačkog đubriva

– Prodaja uglja (uz plaćanje na rate)

– Prevoz robe (po dogovoru)

– Ugovorena proizvodnja

Svaka ozbiljna firma mora krenuti od nule, pa smo tako i mi odlučili da uradimo. Kako bi i uspeli da dođemo do ovog nivoa, a i da se krećemo ka većim saradnjama, morali smo krenuti sa malim skladištem koje se polako punilo i vremenom smo proširili asortiman naših usluga koje nudimo u Agro Šujdoviću.

Vremenom je firma napredovala, pa sada naše usluge podrazumevaju ne samo prodaju semena, semenske robe i veštačkog đubriva, već i otkup žita, kukuruza i suncokreta, po povoljnim cenama i sa pogodnostima.Na primer, pogodnost koju pružamo je to da možete uzeti semena i đubriva, a platiti kada dospe žito ili možete platiti Vašu preuzetu robu u žitu.Pored ovoga, bavimo se i prodajom ogreva – uglja, kao i prevozom robe po dogovoru. Pogodnost za ugalj je ta da ga možete odloženo platiti na više mesečnih rata, čekovima građana.Klijenti sa kojima sarađujemo uvideli su da smo ozbiljna firma koja poštuje norme i dogovore, a poverenje svojih budućih klijenata možemo ukazati ljubaznošću, razgovorom, dogovaranjem i uspešnom saradnjom.

Kako bi baš Vi bili naš budući zadovoljni klijent, možete nas posetiti na adresi:

Prvomajska 96, Banatski BrestovacIli kontaktirati putem telefona:

063/354-365013/415-382062/834-44-94

Vojvodina Email:agrosujdovic@yahoo.com

Vaši Poljoprivredni proizvodi Agro Šujdovic

.------------------------------------------------------------------------------------------

Nema rezultata.
Nema rezultata.