Life Design Hotel

Srbija - Beograd


Proslava Martinovanja13. novembra smo zajedno sa Slovenačkim poslovnim klubom bili domaćini proslave dana Svetog Martina - Martinovanja.

Martinovanje obeležava dan kada se mošt tradicionalno pretvara u vino. Mošt se obično smatra nečistim i grešnim, dok se ne blagoslovi i pretvori u vino.

Ovom prilikom, ugostili smo i ambasadora Republike Slovenije u Srbiji, gospodina Franca Buta. Nadbiskup

Stanislav Hočevar blagoslovio je vino koje je posluženo našim dragim gostima.

Naš specijalan gost, gospodin Jože Oseli - član Francuske kulinarske akademije, pobrinuo se za svečani meni.Radionica "Mentalno zdravlje"

U saradnji da udruženjem građana "Licem u lice", 20.08.2014. u konferencijskoj sali hotela LifeDESIGN, održana je radionica o zdravim mislima i zdravim odnosima pojedinca prema sebi i prema društvu. Radionici je prisustvovalo 70 ljudi koji su svojom interakcijom dodatno obogatili njen sadržaj.Radionica je još jedan u nizu projekata promovisanja zdravog načina života koji LifeDESIGN hotel podržava i promoviše.

      

Zahvaljujemo se udruženju "Licem u lice" na ukazanom poverenju.Dobrotvorno veče Povodom kampanje "Za LIC MESTO SUSRETA, za svu decu i jednake šanse", 29.04.2014. u restoranu hotela LifeDESIGN 4****, održano je svečano donatorsko veče.

U organizaciji Udruženja građana "Evo ruka", Trag fondacije i hotela LifeDESIGN, pružena je podrška društvenoj i obrazovnoj inkluziji dece sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama.

Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali i svojom podrškom doprineli ovoj akciji.

Svadbene svečanostiU prelepom klimatizovanom ambijentu restorana Privilege sa pogledom na Balkansku ulicu, nalazi se prijatno dizajniran prostor površine 138m2, kapaciteta 70 sedećih mesta u postavci za svadbe.

Sa zadovoljstvom preporučujemo profesionalnu organizaciju LifeDESIGN Hotela za vaše svadbeno veselje ili neku drugu proslavu privatnog ili poslovnog karaktera.Kreirali smo specijalne svadbene pakete za buduće mladence.GlobRes.mobiMobilnih Internet korisnika biće više nego PC korisnika do 2015.godine. Mobile Internet era je veoma mlada, ali moćna i prisutna. U biznisu hotelskih rezervacija i marketinga imperativ je imati mobilnu verziju na websajtu i biti u toku sa današnjim turističkim trendovima.

 

          

Novi GlobRes.mobi proizvodi obezbeđuju prisutnost hotela na tržištu i dozvoljavaju putnicima da bukiraju željeni hotel u svako doba. Hotelu LifeDESIGN je saradnja sa GlobResom donela tehničku podršku koja omogućava optimizaciju za bilo koji mobilni telefon koji ima Internet pristup.

 Goran Karan u Hotelu LifeDESIGN Portal Žena.rs organizovao je interesantnu akciju za svoje čitateljke. Autorka najupečatljivijeg pitanja za Gorana Karana, Aleksandra Radojčić, dobila je priliku da izađe na večeru sa njim i uradi intervju. Aleksandra je imala priliku da večera sa njim u ambijentu prijatnog restorana hotela LifeDESIGN, kao i da intervjuiše šarmantnog Splićanina.

Najmaštovitija dama poslala je pitanja za intervju i uživala je u prijatnom ambijentu hotela LifeDESIGN sa šarmantnim Splićaninom. Pevač je 8. marta podario ženama nezaboravno muzičko veče u Domu sindikata. Bilo je potrebno postaviti pitanje na koje biste voleli da čujete odgovor od Gorana i to na mejl zenaportal@ringier.rs.

Slovenački dani u organizaciji Slovenačke turističke agencije i hotela Arena 4* sa Pohorja održani su 22.02.2012. u restoranu Privilege hotela LifeDESIGN uoči Beogradskog sajma turizma u prisustvu visokih zvanica poslovnog i političkog sveta Srbije.

Ja imam talenat u Spa centru Five Elements Najgledaniji regionalni takmičarski šou sa više od 5000 talenata počeo je da se emituje 20.novembra 2011. na kanalu RTS1. Dnevna emisija koju vode Una Senić i Aida Alilović predstavlja šou iz jednog drugačijeg ugla.

 

 

Snimajući kadrove na terenu, ekipa emisije je u ambijentu hotelskog Spa centra Five Elements uživala predstavljajući aktuelna nedeljna dešavanja.

 

Balkanska 18 , Beograd, 11000 , Srbija
Hotel Marketing by BookingSuite

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(4.38 KB)
logo
Fotografija 2
(4.57 KB)
logo
Fotografija 3
(4.67 KB)
logo
Fotografija 4
(5.34 KB)
logo
Fotografija 5
(4.57 KB)
logo
Fotografija 6
(3.84 KB)
logo
Fotografija 7
(3.88 KB)
logo
Fotografija 8
(3.98 KB)
logo
Fotografija 9
(5.33 KB)
logo
Fotografija 10
(5.82 KB)