Konak ŽIVOJINOVIĆ

Srbija - Valjevo


DOBRODOŠLI !

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

Gostima pružamo kompletnu uslugu smeštaja i ishrane. Konstantno podižemo kvalitet usluga, a akcenat stavljamo na ljubaznost, uslužnost, higijenu, kvalitet ishrane u želji da gosti iz našeg hotela odu zadovoljni i ponovo nam se vrate. Ljubazno osoblje Konaka Živojinović 24 sata je na usluzi gostima.

KONAK ŽIVOJINOVIĆ

Konak Živojinović čini jedinstven kompleks u Valjevu i okolini. Organizujemo sve vrste proslava firmi, venčanja, rođendane, maturske večeri i sve što biste želeli da obeležite sa svojim najbližima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Uživajte u čarima domaće kuhinje i odmor uz kvalitetan smeštaj.

Naš restoran prima 100 osoba i površine je 200m². U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, što ga čini idealnim za sve vrsta dečjih proslava. Na jelovniku restorana su sveži obroci domaće kuhinje.

Sala za proslave omogućava kapacitet od 600 osoba i idealan je za Nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih sezona, maturske večeri ili apsolventska slavlja. Više od 20 godina organizujemo venčanja, a uz osmehe mladenaca, dekor i rasvetu, sala postaje bajkovit ambijent.

Konak Živojinović u svom sastavu ima osam smeštajnih jedinica, od čega dva hotelska apartmana, četiri jednokrevetne i dve dvokrevetne soba za izdavanje. Sve jedinice su nove i moderno opremljene sa čistim klima uređajima, kablovskom TV i WiFi 

RESTORAN ŽIVOJINOVIĆ

Naš restoran ima mogućnosti da ugosti 100 ljudi. Restoran ima dečju igraonicu u kojoj može da se zabavlja do 30 mališana pod brižnim okom vaspitačice. Prostor je idealan za organizaciju proslava, zabave i razonode, popodnevni odmor sa decom ili pauzu na putu ka daljim destinacijama. Prostrana terasa otvara mogućnost za pravljenje atraktivnih koktela za posetioce savetovanja i predavanja, kao i druženja u našoj svečanoj sali.

 

U restoranu za goste konaka, nudimo pansionske obroke, a naša glavna kuvarica vodi računa o kvalitetu i svežini hrane. Pored raznovrsnih pića i bogatog jelovnika, bilo da je u pitanju jutarnji obrok, osveženje sa prijateljima i poslovnim partnerima ili provođenje prijatne večeri u mirnom ambijentu, uživaćete u uslugama našeg 

SVEČANA SALA ŽIVOJINOVIĆ

Dve decenije našeg postojanja, prefinjeni ambijent, profesionalno i predusretljivo osoblje, garancija su kvaliteta koju vam retko ko može pružiti. Kapacitet svečane sale Živojinović je 600 osoba. Sala je klimatizovana i izuzetno akustična, svaki deo je ispunjen sjajnom atmosferom. Naši konobari, osoblje i majstori kulinarstva su tu da ispune svaki vaš i najmanji zahtev!

NEZABORAVNA VESELJA, POSLOVNE PROSLAVE I SEMINARI: Za organizovanje slavlja preduzeća, seminara, obeležavanje uspeha i značajnih datuma - pravo rešenje je Svečana sala Živojinović. Slavite sa nama Nove godine, praznike, ispraćaje, maturske ili apsolventske večeri. Tu smo da vam svaki trenutak učinimo lepšim.

SVADBE I VENČANJA: Dan vašeg venčanja ćete zauvek pamtiti, prepričavati. Venčajte se u Konaku Živojinović i proslavite vaš najlepši dan sa stilom! Pored prostrane sale, možemo vam organizovati dekoraciju prostora za svadbu, izbor muzičara, pozivnice za venčanje, fotografa i sve druge neophodne detalje koje ste osmislili za vaš dan. Sve može da izgleda glamurozno i nezaboravno. Svečana sala sa dekorom i rasvetom, postaje raznobojan i bajkovit ambijent, idealan za vaše sudbonosno DA!

Konak: 014/501-203, fax: 014/501-142

Kancelarija: 064/2398-255, 063/477-717

svecana.sala@zivojinovicvaljevo.com

 

 

 

logo
Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.
 
logo
Naš restoran prima 100 osoba i površine je 200m². U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, što ga čini idealnim za sve vrsta dečjih proslava. Na jelovniku restorana su sveži obroci domaće kuhinje. Sala za proslave omogućava kapacitet od 600 osoba i idealan je za Nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih sezona, maturske večeri ili apsolventska slavlja i venčanja koja se pamte....!
logo

Za oči i dušu....

logo

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

logo

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa m i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

logo
Fotografija 1
(3.88 KB)
logo
Fotografija 2
(3.74 KB)
logo
Fotografija 3
(3.53 KB)
logo
Fotografija 4
(3.66 KB)
logo
Fotografija 5
(5.07 KB)
logo
Fotografija 6
(4.81 KB)
logo
Fotografija 7
(3.45 KB)
logo
Fotografija 8
(4.92 KB)
logo
Fotografija 9
(3.89 KB)
logo
Fotografija 10
(4.73 KB)