Konak ŽIVOJINOVIĆ

Srbija - Valjevo


DOBRODOŠLI !

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

Gostima pružamo kompletnu uslugu smeštaja i ishrane. Konstantno podižemo kvalitet usluga, a akcenat stavljamo na ljubaznost, uslužnost, higijenu, kvalitet ishrane u želji da gosti iz našeg hotela odu zadovoljni i ponovo nam se vrate. Ljubazno osoblje Konaka Živojinović 24 sata je na usluzi gostima.

KONAK ŽIVOJINOVIĆ

Konak Živojinović čini jedinstven kompleks u Valjevu i okolini. Organizujemo sve vrste proslava firmi, venčanja, rođendane, maturske večeri i sve što biste želeli da obeležite sa svojim najbližima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Uživajte u čarima domaće kuhinje i odmor uz kvalitetan smeštaj.

Naš restoran prima 100 osoba i površine je 200m². U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, što ga čini idealnim za sve vrsta dečjih proslava. Na jelovniku restorana su sveži obroci domaće kuhinje.

Sala za proslave omogućava kapacitet od 600 osoba i idealan je za Nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih sezona, maturske večeri ili apsolventska slavlja. Više od 20 godina organizujemo venčanja, a uz osmehe mladenaca, dekor i rasvetu, sala postaje bajkovit ambijent.

Konak Živojinović u svom sastavu ima osam smeštajnih jedinica, od čega dva hotelska apartmana, četiri jednokrevetne i dve dvokrevetne soba za izdavanje. Sve jedinice su nove i moderno opremljene sa čistim klima uređajima, kablovskom TV i WiFi 

RESTORAN ŽIVOJINOVIĆ

Naš restoran ima mogućnosti da ugosti 100 ljudi. Restoran ima dečju igraonicu u kojoj može da se zabavlja do 30 mališana pod brižnim okom vaspitačice. Prostor je idealan za organizaciju proslava, zabave i razonode, popodnevni odmor sa decom ili pauzu na putu ka daljim destinacijama. Prostrana terasa otvara mogućnost za pravljenje atraktivnih koktela za posetioce savetovanja i predavanja, kao i druženja u našoj svečanoj sali.

 

U restoranu za goste konaka, nudimo pansionske obroke, a naša glavna kuvarica vodi računa o kvalitetu i svežini hrane. Pored raznovrsnih pića i bogatog jelovnika, bilo da je u pitanju jutarnji obrok, osveženje sa prijateljima i poslovnim partnerima ili provođenje prijatne večeri u mirnom ambijentu, uživaćete u uslugama našeg 

SVEČANA SALA ŽIVOJINOVIĆ

Dve decenije našeg postojanja, prefinjeni ambijent, profesionalno i predusretljivo osoblje, garancija su kvaliteta koju vam retko ko može pružiti. Kapacitet svečane sale Živojinović je 600 osoba. Sala je klimatizovana i izuzetno akustična, svaki deo je ispunjen sjajnom atmosferom. Naši konobari, osoblje i majstori kulinarstva su tu da ispune svaki vaš i najmanji zahtev!

NEZABORAVNA VESELJA, POSLOVNE PROSLAVE I SEMINARI: Za organizovanje slavlja preduzeća, seminara, obeležavanje uspeha i značajnih datuma - pravo rešenje je Svečana sala Živojinović. Slavite sa nama Nove godine, praznike, ispraćaje, maturske ili apsolventske večeri. Tu smo da vam svaki trenutak učinimo lepšim.

SVADBE I VENČANJA: Dan vašeg venčanja ćete zauvek pamtiti, prepričavati. Venčajte se u Konaku Živojinović i proslavite vaš najlepši dan sa stilom! Pored prostrane sale, možemo vam organizovati dekoraciju prostora za svadbu, izbor muzičara, pozivnice za venčanje, fotografa i sve druge neophodne detalje koje ste osmislili za vaš dan. Sve može da izgleda glamurozno i nezaboravno. Svečana sala sa dekorom i rasvetom, postaje raznobojan i bajkovit ambijent, idealan za vaše sudbonosno DA!

Konak: 014/501-203, fax: 014/501-142

Kancelarija: 064/2398-255, 063/477-717

svecana.sala@zivojinovicvaljevo.com

 

 

 

logo
Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.
 
logo
Naš restoran prima 100 osoba i površine je 200m². U sklopu restorana nalazi se i igraonica za najmlađe, što ga čini idealnim za sve vrsta dečjih proslava. Na jelovniku restorana su sveži obroci domaće kuhinje. Sala za proslave omogućava kapacitet od 600 osoba i idealan je za Nove godine, praznike, završetke uspešnih poslovnih sezona, maturske večeri ili apsolventska slavlja i venčanja koja se pamte....!
logo

Za oči i dušu....

logo

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa ukusom i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

logo

Dobrodošli u Konak Živojinović, moderan objekat koji odiše prijatnim ambijentom stvorenim za naše goste. Kada slavite, neka to bude u autentičnom, svečanom, sa m i stilom dekorisanom ambijentu. U Konaku Živojinović organizujemo sve vrste proslava, venčanja, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i ostale važne događaje koje biste želeli da obeležite sa svojim najbližim prijateljima i poslovnim partnerima.

logo
Fotografija 11
(4.64 KB)
logo
Fotografija 12
(3.51 KB)
logo
Fotografija 13
(3.3 KB)
logo
Fotografija 14
(3.2 KB)
logo
Fotografija 15
(3.16 KB)
logo
Fotografija 16
(3.2 KB)