NESTA d.o.o.

Srbija - Beograd


Nesta d.o.o.

Kružni put 20
11223 Beli Potok
Beograd

Tel: +381(0) 11 3943 256
Fax: +381(0) 11 3943 255
Mob: +381(0) 63 334 735

Kontakt za laminate:
Tel: +381(0) 11 3917 274
Mob: +381(0) 64 121 56 42

Email: 
nesta_doo@yahoo.com
nesta.laminati@yahoo.com

www.nestaparketi.co.rs

RADNO VREME: 
ponedeljak-petak: 08:00-17:00
subota: 08:00-15:00

 

NESTA doo je porodična firma osnovana u Beogradu 1998. godine. U početku NESTA se bavila izvozom rezane građe na tržište Grčke, međutim, u poslednjih 14 godina osnovna delatnost ove firme je proizvodnja i prodaja klasičnog parketa od hrastovog, jasenovog i bukovog drveta, termotretiranog jasena kao i masivnih brodskih podova od slavonskog hrasta. Takođe, u ponudi NESTA parketa nalaze se i lepkovi i lakovi za parket renomiranih proizvođača poput WELHEM-a, MUREXIN-a, UNIHEM (Pallman) CHROMOS-a, ER-laka.

Od ove godine u našoj ponudi, pored klasičnog parketa, nalaze se i laminati prestižnih nemačkim brendova CLASSEN i KRONO ORIGINAL koji će Vas oduševiti svojom trajnošću, izdržljivošću, lakoćom ugradnje kao i velikim izborom najrazličitijih dezena.

Vršimo i uslugu opremanja enterijera po Vašim merama od masivnog drveta hrasta ili bukve kao i uslužno suženje i skraćenje parketa na nestandardne dimenzije prema Vašoj potrebi.

 

NESTA parketi nude veliki izbor hrastovog, jasenovog i bukovog klasičnoog parketa, klasifikovanog u
4 klase: ekstra “E”, prvu “S”, drugu “R” i treću “VS” klasu.

* Ekstra klasu ”E” u karakteriše ujednačena boja, paralelna drvena vlakna kao i mirna i idealna struktura drveta

* U prvoj “S” klasi dolazi do manjih odstupanja u pogledu boje, sa vidljivom strukturom drveta bez beljike i čvorova,

* Drugu “R” klasu karakteriše neujednačena boja sa učešćem beljike/kerna i sitnih, zdravih čvorova. Ovde je struktura drvenih vlakana grublja i izraženija je priroda drveta.

* U trećoj „VS“ klasi dolazi do velikih odstupanja u boji, krupnijih čvorova kao i mogućnoasti postojanja uboda mušice.

Dužine dasčica NESTA parketa su od 250 mm do 1000 mm i mogu se naći u širinama od 42mm do 90 mm. Debljina svih lamelica, bez obzira na dimenziju i klasu, je 21 mm.

Obrada:
Obrada NESTA parketa se vrši na “Schrederovoj” mašini pri čemu garantujemo idealnu geometriju kao i obradu parketnih daščica.

Vlažnost:
Dozvoljena vlažnost iznosi 8-10% +-2% u odnosu na apsolutno suvo drvo. Vlažnost drveta se proverava električnim vlagomerom na bazi slučajnih uzoraka.
Prilikom ugradnje parketa velika pažnja se mora posvetiti i vlažnosti same betonske košuljice koja ne sme preći 2,5%

Pakovanje:
Svaki paket NESTA parketa pojedinačno pakujemo u termoskupljajuću foliju kako bi se sprečilo primanje relativne vlage iz vazduha prilikom transporta, skladištenja i na samom radilištu pre ugradnje.Sokle i lajsnerazličitih visina se proizvode u svim vrstama drveta kao i parket

Ugradnja:
U svakom trenutku Vam možemo preporučiti vrhunske majstore za ugradnju parketa za čiji rad garantujemo.
NESTA brodski pod izrađujemo od najkvalitetnijeg slavonskog hrasta u širini od 140 mm, dužinama of 

 500-1.800 mm, debljine 20.4 mm. Svaka daščica brodskog poda ima naglašene oborene ivice. Hrastovi brodski podovi predstavljaju elegantan, klasičan i dugotrajan vid podnih obloga lako uklopiv u svaki eneterijer. Brodski pod se radi u sledećim klasama:

 „SELEKT“ Vidljiva struktura godova, čisti podovi bez beljike i bez diskoloracija na licu, bez čeonih pukotina . Radijalni rez-friz i tangencijalni rez-flader. Dozvoljeni, beljika na naličju, 1 čvor do 5mm i jedan čvor do 10mm po dužnom metru.

 „NATUR“ Blaga diskoloracija drveta, bez čeonih pukotina, dozvoljeni zdravi, srasli čvorići do 30mm, bez beljike sa izraženom strukturom drvenih vlakana.

 „RUSTIK“ Izražena diskoloracija drveta, popunjeni čvorovi i površinske pukotine, beljika u tragu.

 „COUNTRY“ Podovi sa beljikom na licu većim diskoloracijama na licu i čeonim pukotinama do 15cm, svi čvorovi popunjeni i gitovani.

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(1.63 KB)
logo
Fotografija 2
(2.82 KB)
logo
Fotografija 3
(1.76 KB)
logo
Fotografija 4
(1.92 KB)
logo
Fotografija 5
(3.38 KB)
logo
Fotografija 6
(2.57 KB)
logo
Fotografija 7
(2.4 KB)