Nicola’S

Srbija - Beograd


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                  

Nicola’S je premium modni brend sa tradicijom dugom 30 godina i sinonim za kvalitetne, udobne i moderne odevne kombinacije koje se lako kombinuju u svim prilikama. Osnovan je 1991. godine, kada su svetskom modnom scenom dominirali streetstyle trendovi koji su pod reflektore stavili modernu ženu i muškarca. Stoga, Nicola’S je oduvek bio usmeren na kreiranje praktičnih komada modernih formi i krojeva.
   
Nicola’S žena je dinamična, nezavisna, odlučna i samouverena, Ona ne prati modne trendove, već ih postavlja. Nicola’S kolekcija za žene pokriva sve segmente života- od kostima za posao, ležernih dnevnih kombinacija do elegantnih, večernjih komada.
   
Nicola’S muškarac je uspešan, voli izazove i odiše harizmom. Zato Nicola’S kolekcija za muškarce obuhvata moderne kombinacije koje su idealne za posao i one casual, jednostavnih i pročišćenih formi koje prate svakodnevne prilike.
Korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala i fokusiranjem na potrebe savremenog kupca, istovremeno zadržavajući vanvremenski kvalitet odevnih kombinacija, Nicola’S je trenutno u samom vrhu modne industrije u Srbiji i regionu.
Istražite naš modni svet i budite ono u čemu ste najbolji.
 
 
KONTAKT
Nicola S Design d.o.o.
Bulevar vojvode Mišića 19
11000 Beograd
Republika Srbija
Tel: +381 11 3282 013
E: office@nicolas.rs 

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(3.85 KB)
logo
Fotografija 2
(3.95 KB)
logo
Fotografija 3
(4.36 KB)
logo
Fotografija 4
(5.07 KB)
logo
Fotografija 5
(4.08 KB)
logo
Fotografija 6
(4.39 KB)
logo
Fotografija 7
(3.86 KB)
logo
Fotografija 8
(3.77 KB)
logo
Fotografija 9
(5.04 KB)
logo
Fotografija 10
(3.82 KB)