ČIKOŠ - Štampa

Srbija - Subotica


O preduzecu
 

Naše preduzeće je osnovano 8. juna 1990. godine sa ciljem da izrađuje grafičke proizvode po zahtevu kupaca. Na početku smo u ponudi imali broj proizvoda. Modernizacijom proizvodnih procesa i proizvoda, odnosno ulaganjem u savremeni mašinski park, danas raspolažemo sa širokom paletom proizvoda koje prate tri standarda - ISO 9001, 14001, 18001 i Žig FER proizvod.
Sa 26 godina tradicije u grafičkoj delatnosti postali smo sinonim za tačnost i kvalitet. Veoma nam je važno da pratimo potrebe tržišta. Poverenje je temellj svih naših poslovnih odnosa. Ističemo društvenu odgovornost našeg preduzeća. Isti podrazumeva posebnu brigu o našim zaposlenima, tačnije zapošljavanje, rehabilitaciju i obuku osoba sa određenim stepenom invaliditeta, što cini 60% naših zaposlenih.
Neprestalno ulaganje u savremenu tehnologiju i usavršavanje metode rada nam pomažu da razvijamo nove proizvode. Naši kupci su velika podrška u tome da poboljšamo i kvalitet naših usluga. Zahvaljujući našem stručnom timu koju karateriše veština rešavanje zadataka, osećaj za estetiku, profesionalno rukovođenje logistikom i visoki nivo komunikacije, naši kupci se vraćaju, njihov broj se neprestalno povećava.
U našem preduzeću već radi i treća generacija naše porodice. U bazi klijenata brojimo više od 550 domaćih i inostranih klijenata, bezbroj poslovnih partnera, onima kojima vršimo uslugu na površini prostora štamparije od 2000 m2, a svega 15 km od granice EU.
 
 
Ponosni smo na široku paletu naših proizvoda koji obuhvata pripremu, dizajn, reklamne materijale, štampanje kancelarijskog materijala, novina i knjiga, kao i izdavačku delatnost. Glavni cilj usmeren ka tome, da iz naše štamparije klijenti dobiju samo kvalitetan proizvod, prepoznavajući brend Čikoš Štampe, kao lidera kvaliteta.
Obratite nam se sa poverenjem, ostalo prepustite nama.

Tehnologija
Da bi dobili kvalitetan krajnji proizvod, potrebno je da se proces proizvodnje odvija sa kvalitetnim mašinama. Znamo da je vreme novac i za nas, a i za naše klijente, i zbog toga obraćamo pažnju i na rokove. Od samog početka kreiranja proizvoda sa posebnom pažnjom se prati svaki korak i svaka faza izrade.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU
U fazu PRIPREME ZA ŠTAMPU spada samo kreiranje idejnog rešenja, dizajna, montaže, izrada ofsetnih ploča. U ovom odeljenju radi stručni kadar koji ima višegodišnje iskustvo iz ove oblasti. Koristimo najnoviju tehnologiju i softvere za kvalitetan rezultat. Računare, digitalne mašine, CTP uredaje sa automatskim razvijanjem ofsetnih ploča, i to sve u cilju bržeg, preciznijeg i kvalitetnijeg rada. Svaki proces ove faze je obuhvaćen sa pratećim elektronskim uredajem za merenje verodostojnosti boja, rasterske tačke, intenziteta boja i kalibracije same mašine.
Samu štampu vršimo na najkvalitetnijim mašinama Nemačkog porekla (Heidelberg, Manroland). Ove mašine su zadužene za poslove koje traže visok kvalitet, kao što su katalozi, reklamni materijali, brošure..
Štamparija poseduje dve četvorobojne mašine, dve dvobojne ofsetne mašine za štampu i jednu dvobojnu rotacionu mašinu, kao i jednu jednobojnu mašinu manjeg formata.
Pored navedenih mašina koristimo i digitalne mašine za štampu malih tiraža i za varijabilne podatke (numeracija, bar code, direct marketing)
 
Čikoš Group doo / Čikoš Štampa doo
Ðevdelijska 16/b, 24000 Subotica, Srbija
tel/fax: +381 (0)24 / 547 150
tel/fax: +381 (0)24 / 546 883

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(5.17 KB)
logo
Fotografija 2
(4.61 KB)
logo
Fotografija 3
(4.96 KB)
logo
Fotografija 4
(5.58 KB)
logo
Fotografija 5
(2.67 KB)
logo
Fotografija 6
(4.16 KB)
logo
Fotografija 7
(4.76 KB)
logo
Fotografija 8
(3.94 KB)
logo
Fotografija 9
(4.32 KB)
logo
Fotografija 10
(6.54 KB)