Akademija Oxford

Srbija Valjevo


Akademija Oxford osnovana je 2008. godine i od tada sprovodi programe neformalnog obrazovanja, kurseve stranih jezika, stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, prevodilačke usluge sudskih tumača. Naši centri se nalaze u sledećim gradovima: Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Kruševac, Požarevac, Smederevo, Niš, Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Pančevo, Novi Sad, Uzice, Subotica, Zemun i Vranje. Pored toga, poslujemo i u ostalim mestima u Srbiji i regionu.
 
 
NAŠA MISIJA
 
Misija Akademije Oxford je da klijentima, saradnicima i polaznicima obezbedi visokokvalitetnu i pouzdanu uslugu po najpovoljnijim cenama. Akademija Oxford izlazi u susret svim kompanijama, fabrikama, firmama, državnim i nedržavnim ustanovama, pojedincima (bez obzira na starosnu dob) što se tiče kurseva stranih jezika, kurseva za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, zanatskih kurseva, stručnog osposobljavanja itd. Našim stručnim i profesionalnim poslovanjem, svi naši klijenti dobijaju uslugu po želji, a na nama je da pratimo svetske trendove i da uvodimo novine u poslovanju.
 
 
NAŠA VIZIJA
 
Vizija Akademije Oxford je da svojim profesionalnim i kvalitetnim uslugama u oblasti učenja stranih jezika, izrade prevoda, kurseva za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, kurseva računara, stručnih osposobljavanja stvori što bolju sliku o sebi i prepoznatljivo ime i da ostane lider u svojoj oblasti poslovanja.
 
 
 
KO MOŽE UPISATI NAŠE KURSEVE I OBUKE?
 
Kurseve i obuke mogu upisati svi oni koji imaju interesovanje za neki kurs ili obuku bez obzira na godine starosti, pol, nacionalnu pripadnost, maternji jezik. Svi oni koji nisu sigurni koji kurs je baš za njih, kao i koji nivo znanja iz neke oblasti ili jezika poseduju, koordinatori i predavači u Akademiji Oxford su uvek na raspolaganju da zajedno sa polaznikom dođu do najboljeg rešenja. Vaše je da nas pozovete, kažete šta Vas interesuje ili proverite šta Vam odgovara, a mi ćemo se pobrinuti da Vam izađemo u susret i osmislimo, odnosno ponudimo kurs ili obuku.
Upis traje tokom cele godine!
 
ŠTA POSLE ZAVRŠENOG KURSA ILI OBUKE?
 
Nakon završene obuke ili kursa, svi naši polaznici imaju mogućnost da polažu ispit o završenoj obuci ili kursu koji se sastoji od pismenog i usmenog dela. Sertifikati koji se dobijaju ne mogu da Vam povećaju nivo stručne spreme, ali su relevantan dokaz o Vašoj stručnosti, odnosno veštinama koje ste stekli na kursu ili obuci. Sertifikati se upisuju u radnu knjižicu i validni su na teritoriji Srbije, ali i u nekim zemljama Evropske unije.
Opšte uslove poslovanja Akademije Oxford možete preuzeti ovde
 
 
 
Kontakt:
Valjevo
Karađođeva 120, 14000 Valjevo
Radnim danima: 08-21 h
Subota: 09-14 h

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(3.84 KB)
logo
Fotografija 2
(4.25 KB)
logo
Fotografija 3
(4.23 KB)
logo
Fotografija 4
(3.86 KB)
logo
Fotografija 5
(4.66 KB)
logo
Fotografija 6
(3.15 KB)
logo
Fotografija 7
(2.85 KB)
logo
Fotografija 8
(4.3 KB)
logo
Fotografija 9
(3.67 KB)
logo
Fotografija 10
(3.95 KB)