CINI - RADIJATORI

Srbija - Čačak


TRADICIJA I ISKUSTVO
..Kompanija CINI je osnovana 1977. godine kao zanatska radionica za pružanje usluga u galvanotehnici. Iako je uspešno radila kao kooperant velikim državnim preduzećima, sa promenama na tržištu i kompanija se menjala i ubrzo usvojila poslovnu orijentaciju koja se zasnivala na razvoju i proizvodnji sopstvenih, originalnih rešenja.
Danas, CINI Čačak je privatno porodično preduzeće sa sedištem u Čačku (Srbija), poslovno orijentisano na inovacije i razvoj što je snažno podržano tokom svih 40 godina postojanja.
Pionir u mnogim oblastima, CINI predstavlja referentno srpsko preduzeće sa lepezom sopstvenih proizvoda, prvenstveno iz oblasti termotehnike. «Uvek nešto novo» ne predstavlja samo korporativni slogan kompanije, već i trajni podsticaj i imperativ poslovanja.
 
 
Poslovna organizacija pokriva sve faze realizacije proizvoda kroz sopstveni razvoj, proizvodnju, marketing i prodaju.
Politika negovanja odnosa sa kupcima u cilju zadovoljenja njihovih potreba podrazumeva dobru saradnju među sektorima i maksimalno individualno zalaganje svakog pojedinca.
Kompanija CINI je osnivač i aktivni član PU GRADAC 97, prvog privatnog poslovnog udruženja u regionu.
Takođe, kao član aktivno učestvuje u radu Naučno-tehnološkog parka Čačak, udruženja privrednika Čačka FORUM, Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore.
 
 
 
PROIZVODNI PROGRAM
Tokom godina, kompanija CINI je u svom proizvodnom programu imala različite proizvode, od elektronskih uređaja, preko hemijskih preparata za domaćinstvo, električnih grejača, do šporeta na drva. Iako međusobno različiti proizvodi, svi oni imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je da su originalni i u potpunosti razvijeni unutar kompanije CINI, kao i to da su nastali kao odgovor kompanije na trenutne potrebe tržišta.
Proizvodni portfolio obuhvata sledeće programe koji se već više godina nalaze u serijskoj proizvodnji: bimetalni radijatori, radijatori za kupatilo/sušači peškira, električni radijatori, električni grejači za radijatore i sušače peškira.
Većina proizvoda se već 20 godina izvozi na razvijena tržišta širom Evrope (Švedska, Danska, Nemačka, Velika Britanija, Poljska, Češka, Italija, Švajcarska, Grčka, Bugarska), kao i tržišta Rusije, Ukrajine, Kazahstana i zemalja u okruženju.
 
 
CINI trenutno upošljava više od 50 radnika, od kojih oko 40% ima visoki stepen obrazovanja. Pored toga, sa ponosom ističemo stručnost, znanje i iskustvo velikog broja specijalizovanih tehničara i majstora, čiji je doprinos veoma važan kako u procesu efikasnog osvajanja proizvoda, tako i u uspostavljanju i funkcionisanju same proizvodnje.
Korporativna kultura preduzeća neguje timski rad i zajedništvo, a u isto vreme prepoznaje i podržava pojedinačni trud i razvoj unutar grupe.
 
MISIJA I VIZIJA
posle 40 godina postojanja, ostali smo dosledni čistim, jednostavnim i postojanim principima sa kojima smo ušli u poslovni svet: Razvoj, primena i plasman inovacija, patenata i novih tehnologija, uzdajući se u ideje, znanje, inventivnost i stvaralačku energiju sopstvenih kadrova.
Podržavamo mlade, kreativne i uspešne ljude, što osećamo kao potrebu, ali i dužnost, da na poseban način uzvratimo društvu i sredini u kojoj se razvijamo.
U naredni period ulazimo jednako mladi, sa željom da i dalje stvaramo i radimo, da se dokazujemo. Želimo da i u budućnosti budemo izvor novih ideja, koje ćemo uspešno pretvarati u inovativne proizvode i plasirati na svetsko tržište.
 
 
 
Cilj kome težimo: Primena patenata
I novacija
Novih tehnologija i
I deja koje ćemo zajedno ostvariti”
– Slobodan Spasović, vlasnik i generalni direktor CINI doo
Tajne uspeha:
orijentacija na inovacije i razvoj
iskustvo i stručnost
garancija kvaliteta – kombinacija estetike i učinka
fleksibilna poslovna organizacija
sveobuhvatna poslovna saradnja
 
PRIZNANJA I PATENTI (UVEK NEŠTO NOVO)
U skladu sa filozofijom kompanije i prepoznatljivim sloganom „Uvek nešto novo”, CINI je registrovan kao razvojno-proizvodni centar kod Ministarstva za nauku Republike Srbije. Ova zvanična potvrda je izdata na osnovu dugogodišnje inovacione delatnosti i 15 registrovanih patenata, od kojih je većina i realizovana u sopstvenoj proizvodnji.
Prepoznat kvalitet i inovacije rezultovali su brojnim priznanjima i nagradama kako na domaćim i inostranim skupovima, tako i od strane raznih nezavisnih institucija – udruženja novinara, nevladinih organizacija, privredne komore, revizorskih kuća, privrednih udruženja, itd.
Ginisov rekord
 
 
Jedno od mnogobrojnih priznanja koje se izdvaja je Ginisov rekord za „Najveći radijator na svetu” , koji je napravljen u sklopu obeležavanja 30 godina postojanja kompanije. Najveći radijator je bio demonstracija originalne CINI tehnologije za izradu radijatora. Radijator za Ginisa je izrađen u dimenziji 6 x 6 m, povezan sa svom potrebnom opremom kako bi bio u funkciji grejanja, što je i bio zahtev kompanije Guinness World Records.
 
     
 
CINI Čačak
Ulica 15. bb | 32000 Čačak | Srbija
07-15h
 
CINI Beograd
Mažuranićeva 31 | 11000 Beograd | Srbija
08-16h, Rad sa strankama do 12h
www.cini.rs 

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(4.62 KB)
logo
Fotografija 2
(3.16 KB)
logo
Fotografija 3
(5.08 KB)
logo
Fotografija 4
(4.45 KB)
logo
Fotografija 5
(5.48 KB)
logo
Fotografija 6
(3.48 KB)
logo
Fotografija 7
(4.07 KB)
logo
Fotografija 8
(4.12 KB)
logo
Fotografija 9
(4.33 KB)
logo
Fotografija 10
(4.9 KB)