PAVIĆ - metalni proizvodi

Srbija - Valjevo


Suvoborska 121 b  14000 valjevo

Firma "Pavić" je srpska firma, sa proizvodnim pogonom u Valjevu.

Naše predstavništvo u Francuskoj: www.decoupelaserdiscount.fr

Od baznih do automatizovanih komponenti, kao i specifičnih komponenti po zahtevu kupca, firma "Pavić" nudi i inovativna rešenja, naravno, po najboljem kvalitetu i najpovoljnijim cenama. Mi koristimo našu tehničku strucnost da razvijemo proizvode koji su bolji, u pogledu performansi i kvaliteta od proizvoda naših konkurenata. Kada je reč o performansama i kvalitetu, postavili smo ambiciozne ciljeve, koji se uvek iznova motivišu i unapređuju.

 

Izdvajamo:

Lasersko sečenje materijala Kao najnoviju prednost naše proizvodnje izdvajamo lasersko sečenje metala pri kojem tehnologija laserskog reza dozvoljava neograničenu širinu materijala (Fe, Rf, Al) različitih debljina (do 18 mm) s preciznošću do 0,1 mm. Lasersko sečenje je mnogo više od zamene za konvencionalne postupke kao što su piljenje, bušenje ili konačno probijanje. Laserskim sečenjem se značajno smanjuju troškovi proizvodnje i nema nepotrebnog skladištenja među pojedinim fazama.

Ne manje bitno, nisu više potrebni niti dodatni radovi poput čišćenja proizvoda. Osim toga, izborom pojedinog postupka laserskog sečenja, često se smanjuje i broj sastavnih delova. Posedujemo Laser za sečenje materijala BYSTRONIC, Tip Bystar 3015-3, 2,8KW.

 Velikim iskustvom u obradi metala možemo da odgovorimo i na proizvodnju najzahtevnijih delova. Bez obzira na vrstu materijala ili veličinu serije sve naše proizvodne mogućnosti se mogu upotrebiti radi postizanja vrhunskih rezultata. Na raspolaganju su sledeće vrste mašinske obrade: glodanje, strugarska obrada, brušenje, erodiranje. Sve mašinske delove izrađujemo na osnovu svoje tehničke dokumentacije ili odgovarajuće dokumentacije naručioca.

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(4.35 KB)
logo
Fotografija 2
(4.57 KB)
logo
Fotografija 3
(5.15 KB)
logo
Fotografija 4
(7.75 KB)
logo
Fotografija 5
(4.98 KB)
logo
Fotografija 6
(4.32 KB)
logo
Fotografija 7
(4.52 KB)
logo
Fotografija 8
(3.16 KB)
logo
Fotografija 9
(4.53 KB)
logo
Fotografija 10
(4.04 KB)