Uputstvo za članove
logo

  NetForYou 

 

POŠTOVANI ...

- Želite da se učlanite - u poziciji Učlanjenje - novi član popunite tražena polja. Uplatu članstva izvršiti u roku od 5 radnih dana (uplata članstva samo za Pravna lica).

- Članstvo za FIZIČKA LICA JE BESPLATNO!

- Sada, kada ste se registrovali, kliknite na poziciju Postavi svoje materijale.

- U poziciji Moj profilni tekst možete uneti komercijalni tekst svoje firme ponude - tražnje. Kada je tekst ukucan potrebno je da samo kliknete opciju Save ... Tekst se tada pojavio na Vašem profilu!

- U poziciji VAŠE OBJAVE identično postupite kao u prethodnoj poziciji.

- U poziciji Moje fotografije, da bi ste postavili svoje fotografije, potrebno je da kliknete na opciju PREGLED, i kada obeležite željenu fotografiju kliknite na poziciju ZAKAČI. Ako želite da fotografija ima i tekst ispod sebe ukucajte mali tekst ispod i kliknite opciju SNIMI. Tako činite za sve fotografije koje želite da postavite.

  • Kada želite da fotografiju zamenite drugom, samo, na toj fotografiji kliknite OBRIŠI i onda postavite drugu fotografiju.
  • U poziciji Moj video postupite isto kao u poziciji kada ste postavljali svoje fotografije.
  • U poziciji Moj audio postupite isto kao u poziciji kada ste postavljali svoje fotografije.

   *  U poziciji Moj youtube iz Youtube kopirajte link iz pozicije Share željenog materijala i nalepite ga u poziciju Moj youtube u NetForYou-u i kliknite Snimi. I tada će se Youtube materijal pojaviti na Vašem profilu.

UPUTSTVO ZA POZICIJU OBJAVE - trenutno važne Vaše multimedijalne informacije

  • U poziciji Login unesite Vaše Korisničko ime i Vašu Lozinku

  • Kliknite na poziciju Postavi svoje materijale pa na poziciju Moje objave

  • U prikazanom prostoru normalno možete kucati željeni tekst, boldovan ili u boji. Ako želite da samo ovaj željeni tekst prikažete u Vašoj Objavi samo kliknite na poziciju Create i on će se pojaviti na prvoj strani, na prvom mestu u poziciji VAŠE OBJAVE!

  • Ako želite da pored teksta, u istom prostoru prikažete i neke Vaše fotografije potrebno je da odete na željenu fotografiju, kopirate link adrese te fotografije. Onda kliknite u prostoru, gde ste kucali Vaš tekst i gde želite da postavite tu fotografiju, na sličicu-fotografiju, i tada u prostor koji se otvara, unesite onaj prethodno kopirani link. Takođe vam se otvara pozicija gde možete uneti brojeve, za veličinu slike,širina i visina slike i kliknite na OK ! Kliknite na poziciju Create i fotografija i tekst pojaviće se na prvoj strani u poziciji Vaše objave.

  • Ako želite da u istom prostoru, gde su tekst i fotografije, da postavite i youtube materijal, potrebno je da na Youtubu pronađete željeni youtube materijal, kopirajte link web-adrese tog željenog youtube i unesite ga u poziciju tamo gde ste kucali tekst, kliknite na sličicu youtuba, i u prostor koji se otvorio kopirajte onaj link.Tada samo kliknite Create.Tog trenutka na prvoj strani u poziciji Vaše objave, pojaviće se i tekst i fotografije i Youtube materijali !!!

  • Ako želite, da ostavite Komentar, na datu objavu, bilo koje firme, koja je napisala-prikazala objavu, potrebno je da u prostor - KOMENTAR  - Ostavite vaš komentar, bilo koje firme, upišete primereni tekst na datu objavu i kada tekst završite samo kliknite na opciju OBJAVI.... Komentar je postao vidljiv !

  • Ako ste Fizičko lice i želite da učestvujete u Kvizu znanja i želite da osvojite nagradu,potrebno je da tačno odgovorite na postavljeno pitanje tako što ćete kliknuti na Pošaljite odgovor i uneti Vaše Korisničko ime i Lozinku.Tada će Vam se otvoriti pozicija u koju je potrebno ukucati odgovor na postavljeno pitanje.Kada ste ukucali odgovor samo kliknite na Pošalji!

Ovaj tekst i druga pojašnjenja nalaze se u netforyou.net u   O projektu!
Ukoliko imate pitanja molimo Vas pitajte administratora:  Posalji poruku administratoru!

Ili nas kontaktirajte putem mail-a:office@netforyou.net