Uputstvo za članove
logo

  NetForYou 

 

POŠTOVANI ...

- Želite da se učlanite - u poziciji Učlanjenje - popunite tražena polja. 

- Članstvo za FIZIČKA LICA JE BESPLATNO!

- Sada, kada ste se ( učlanili ) - ulogovali, kliknite na poziciju Postavi svoje materijale.

- U poziciji Moj profilni tekst možete uneti komercijalni tekst svoje firme ponude - tražnje. Kada je tekst ukucan potrebno je da samo kliknete opciju Save ... Tekst se tada pojavio na Vašem profilu!

- U poziciji Vaše Objave identično postupite kao u prethodnoj poziciji.

- U poziciji Moje fotografije, da bi ste postavili svoje fotografije, potrebno je da kliknete na opciju PREGLED, i kada obeležite željenu fotografiju kliknite na poziciju ZAKAČI. Ako želite da fotografija ima i tekst ukucajte mali tekst ispod i kliknite opciju SNIMI. Tako činite za sve fotografije koje želite da postavite.

 • Kada želite da fotografiju zamenite drugom, samo, na toj fotografiji kliknite OBRIŠI i onda postavite drugu fotografiju.
 • U poziciji Moj video postupite isto kao u poziciji kada ste postavljali svoje fotografije.
 • U poziciji Moj audio postupite isto kao u poziciji kada ste postavljali svoje fotografije.
 • U poziciji Moj Youtube iz Youtuba kopirajte link iz pozicije Share željenog materijala i nalepite ga u poziciju Moj Youtube u NetForYou kliknite Snimi i tada će se pojaviti Youtube materijal na Vašem profilu.

     UPUTSTVO ZA POZICIJU OBJAVE - trenutno važne Vaše multimedijalne informacije

 • U poziciji Login unesite Vaše Korisničko ime i Vašu Lozinku

 • Kliknite na poziciju Postavi svoje materijale pa na poziciju Moje Objave

 • U prikazanom prostoru normalno možete kucati željeni tekst, boldovan ili u boji. Ako želite da samo ovaj željeni tekst prikažete u Vašoj Objavi samo kliknite na poziciju Create i on će se pojaviti na prvoj strani, na prvom mestu u poziciji VAŠE OBJAVE!

 • Ako želite da pored teksta, u istom prostoru prikažete i neke Vaše fotografije potrebno je da odete na željenu fotografiju, kopirate link adrese te fotografije. Onda kliknite u prostoru, gde ste kucali Vaš tekst i gde želite da postavite tu fotografiju, na sličicu-fotografiju, i tada u prostor koji se otvara, unesite onaj prethodno kopirani link. Takođe vam se otvara pozicija gde možete uneti brojeve, za veličinu slike, širina i visina slike i kliknite na OK ! Kliknite na poziciju Create i fotografija i tekst pojaviće se na prvoj strani u poziciji Vaše Objave.

 • Ako želite da u istom prostoru, gde su tekst i fotografije, da postavite i Youtube materijal, potrebno je da na Youtubu pronađete željeni youtube materijal, kopirajte link web-adrese tog željenog Youtube i unesite ga u poziciju tamo gde ste kucali tekst, kliknite na sličicu Youtuba, i u prostor koji se otvorio kopirajte onaj link.Tada samo kliknite Create.Tog trenutka na prvoj strani u poziciji Vaše Objave, pojaviće se i tekst i fotografije i Youtube materijali !!!

 • Ako želite, da ostavite Komentar, na datu Objavu, bilo koje firme, koja je napisala-prikazala Objavu, potrebno je da u prostor - KOMENTAR  - Ostavite Vaš komentar, bilo koje firme, upišete primereni tekst na datu Objavu i kada tekst završite samo kliknite na opciju OBJAVI.... Komentar je postao vidljiv !

 • Ako ste Fizičko lice i želite da učestvujete u Nagradnom Kvizu znanja i želite da osvojite nagradu, potrebno je da tačno odgovorite na postavljeno pitanje tako što ćete kliknuti na Pošaljite odgovor i uneti Vaše Korisničko ime i Lozinku.Tada će Vam se otvoriti pozicija u koju je potrebno ukucati odgovor na postavljeno pitanje.Kada ste ukucali odgovor samo kliknite na Pošalji !

 • Ako ste Fizičko lice i želite da učestvujete u Glasanju kao GLASAČ potrebno je da odete na poziciju GLASANjE i klikom na postavljene materijale glasate za baš taj materijal, koji je tada dobio Vaš glas tako da se tada procentulno podiže prema vrhu rang liste i baš tom materijalu Vaš glas pomaže da možda i osvoji nagradu !

 • Ako ste Fizičko lice i želite da postavljate materijale za GLASANjE i OSVAJATE NAGRADE NAŠIH SPONZORA potrebno je da se BESPLATNO registrujete u Projekat netforyou.net kroz poziciju UČLANjENJE.Tada, kada ste se registrovali u Projekat NETFORYOU, potrebno je da kliknete na poziciju Postavi svoje materijale i u poziciji Moji materijali za glasanja postupite prema uputstvu gde je obrazloženo kako se unosi tekst,  fotografija, audio, video, Youtube ......

 • Uplatu članstva, u zavisnosti od izabranog paketa, izvršiti u roku od 5 radnih dana (uplata članstva samo za Pravna lica). Trajanje članstva u Projektu NetForYou, je 12 meseci od dana registrovanja.

 

 

Ovaj tekst i druga pojašnjenja nalaze se u netforyou.net u   O Projektu!


Ukoliko imate pitanja molimo Vas pitajte administratora:  Pošalji poruku administratoru!

 

Ili nas kontaktirajte putem mail-a:   office@netforyou.net