Top Tim

Srbija - Valjevo


TOP-TIM je osnovan 1990. godine. Bavimo se izradom i prometom reklamnog materijala- upaljača, olovaka, rokovnika, kalendara, tekstilnih artikala i sl. Radimo sve vrste štampe, lasersko graviranje na svim materijalima kao i na metalu, suvi žig, zlatotisak. Vršimo usluge laserskog graviranja (pečati, pločice, sečenje raznih materijala,itd.). Na lageru uvek imamo veliki asortiman raznih artikala tako da možemo u svakom trenutku da odgovorimo potrebama i specifičnim željama kupaca. Jedna od glavnih delatnosti je promet kancelarijskog materijala sa kojim učestvujemo na tenderima i snabdevamo veliki broj preduzeća i institucija.

Tokom ovih godina, TOP-TIM je izrastao u firmu prepoznatjivu po raznovrsnosti, kvalitetu, aktuelnosti robe sa kojom nastupa pred svojim kupcima. Prateći trendove, uvek moderan i malo ispred, uvek mladalački hrabar i radoznao, a opet sa stilom koji je rezultat iskustva, TOP-TIM Vam daje sigurnost u pravi odabir.

Da bi bio još bliži kupcima, TOP-TIM poseduje tri maloprodaje, dve u Valjevu i jednu na Ubu. Dva prodajna objekta su koncipirana kao knjižare, dok je prodavnica koja se nalazi u centru Valjeva, u ulici Vuka Karadžića 16, formirana kao „gift exclusive shop“.

TOP-TIM Vaš pouzdan partner u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(5.22 KB)
logo
Fotografija 2
(7.59 KB)
logo
Fotografija 3
(3.22 KB)
logo
Fotografija 4
(9.84 KB)
logo
Fotografija 5
(6.83 KB)