logo

Hotel Le Petit Piaf

Srbija - 11000 Beograd

O nama

Hotel Le Petit Piaf nalazi se u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarlija. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini svih kulturoloških znamenitosti, kao I u samoj blizini čuvene Knez Mihajlove ulice, Kalemegdanske tvrđave, Trga Republike, kao I svih Beogradskih ulica koje su poznate po velikom broju kafea I noćnog života.

Le Petit Piaf jedan od retkih hotela u Beogradu koji je kompletno “family-run”, odnosno u porodičnom vlasništvu, pa I ne čudi da je poznat pre svega po svom osoblju, koje je u svakom trenutku spremno da odgovori na najzahtevnije želje gosta. Zbog toga smo veoma srećni i to nas inspiriše da budemo svaki danom sve bolji.

      Pored prepoznatljivog osoblja, nešto što goste tera da se konstantno vraćaju u Le Petit Piaf je izuzetna lokacija, kao i odličan odnos cene i kvaliteta

      U sklopu hotela nalazi se naš restoran Mali Vrabac (www.malivrabac.rs) koji nudi širok dijapazon domaćih i internacionalnih jela, a sve to pripremljeno pod dirigentskom palicom jednog od srpskih najpoznatijih kuvara Miloša Jovanovića.

Za goste hotela obezbedili smo popust od 10% u Malom Vrapcu.

Budite naš gost i uverite se u gostoprimljivost najvišeg nivoa!

Tel: +381 11 303 5252

E-mail: reservations@petitpiaf.comAdresa: Skadarska 34, Beograd

-----------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.dict.md/

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(3.8 KB)
logo
Fotografija 2
(4.75 KB)
logo
Fotografija 3
(3.8 KB)
logo
Fotografija 4
(5.35 KB)
logo
Fotografija 5
(4.05 KB)
logo
Fotografija 6
(4.59 KB)
logo
Fotografija 7
(4.43 KB)
logo
Fotografija 8
(4.11 KB)
logo
Fotografija 9
(5.34 KB)