Snežana Škrnjić

Srbija - Bajina Bašta


     

Kontakt telefon / viber +381601520858

imail: snezana.skrnjic@gmail.com


 


   SIBERIAN HEALT

                     Misija nase kompanije

       Naš glavni prioritet je zdravlje čoveka-

UNIKATNA PRODUKCIJA  u osnovi kojih su divlje trave iz SIBIRA,  BAJKALA I ALTAJA.
Nasa firma je osnovana je 1996. godine u Novosibirsku. Bavi se razvojem i plasiranjem široke linije biološki aktivnih dodataka hrani i kozmetici. U osnovi proizvoda su dugogodišnja iskustva drevnih naroda Sibira, Bajkala, Altaja i naučna istraživanja svojstava lekovitih trava.
Nasa firma nudi svojim klijentima samo inovativne proizvode koji su prošli ispitivanja efikasnosti. Nudimo duge partnerske odnose i želimo da vaš život bude zaista harmoničan. Ulažući trud i talenat u svakome dostupno, jeftino i korisno delo, zajedno se brinemo o budućnosti — našoj, naše dece i naše zemlje.


Ciscenje – Energija – Harmonija je ono sto nasu firmu cini jedinstvenom, kao i
mocna nauka i drevni recepti,  
- nove tehnologije,
- preko 120 naucnika koji rade u inovativnom centru kompanije.
- saradnja sa 16 naucno-istrazivackih ruskih i svetskih instituta,
- jedinstven institut za LIMFOLOGIJU u svetu,  
- biljke  visokog kvaliteta iz ciste i ekoloske sredine sa podrucja najcistijeg na planeti,
- proizvodi uskladjeni sa standardima ISO I GMP , najbolja tehnologija za proizvodnju, 
- jedinstvena cena, efikasnost proizvoda velika,
- zlatna medalju Ministarstva zdravlja Rusije i predstavnistva otvorena u 26 zemlja sveta, a nakon otvaranja novog treceg prozvodnog pogona na 6 spratova oktobra meseca, nasa kompanija potpuno legalno posluje u 43 zemlje sveta .

Mnogi su pomogli sebi i preporucuju drugima.

Budite i Vi osoba koja ce pomoci ljudima da saznaju za fantasticne, potpuno prirodne preparate za ciscenje limfe, organske minerale, ... balzame, kreme… (sertifikovane od Ministarstva zdravlja Srbije) .
Naucite i saznajte kako da ocistite organizma sto je PRVI KORAK DO ZDRAVLJA, kako telu dati ENERGIJU, kako napraviti HARMONIJU!!!

Mozete biti samo KORISNIK i za sebe obezbediti povracaj od 25% i vise, isto tako mozete i Vi kao i ja biti Predstavnik Brenda Siberian Health

Nama su potrebni vredni i preduzimljivi ljudi, energicni i prodorni,  ljudi koji ce pomoci sirenju misije kompanije, koji ce u nasoj misiji zdravlja pomoci sebi i drugima da zive kvaliteniji zivot, a kompanija ce Vas za to nagradjivati dobrim mesecnim prohodom. Mozete ostvariti dodatni prihod od 500e mesecno, osnovni prihod od 1500e mesecno, ili mozda graditi medjunarodnu karijeru i mesecno primati 5000e. Verovatno odmahujete i kazete da to nije moguce. Dopunski prihod je moguce dostici za 3-4 meseca rada, osnovni za 6-7 meseci, a prihod nacionalnog lidera za 3-4 godine. 
Zelite se besplatno registrovati? Zelite svojim radom brzo do prihoda, koji naravno zavisi od vase zelje i posvecenosti, vremena koje posvetite ucenju i radu.

Zainteresovani ste i zelite promeniti svoj zivot, ostvariti dobar mesecni prihod, poboljsati svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice i preporuciti svojim prijateljima.

DOBRO DOSLI, NA PRAVOM STE MESTU!!!

OVAJ SVET POSTOJI - BUDITE I VI DEO NJEGA!!!!!!

https://rs.siberianhealth.com/rs/?ref=5633885

https://rs.siberianhealth.com/rs/business/register/?ref=5633885#tab=k


Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(6.34 KB)
logo
Fotografija 2
(3.7 KB)
logo
Fotografija 3
(3.38 KB)
logo
Fotografija 4
(7.75 KB)
logo
Fotografija 5
(9.29 KB)
logo
Fotografija 6
(4.91 KB)
logo
Fotografija 7
(3.33 KB)
logo
Fotografija 8
(5.54 KB)
logo
Fotografija 9
(5.45 KB)
logo
Fotografija 10
(4.31 KB)