Nedeljkovic Aleksandra

Srbija - Valjevo


Siberian Health osnovana je 1996. godine u Novosibirsku. Svih ovih godina se aktivno bavimo razvojem i plasiramo široku liniju biološki aktivnih dodataka hrani i kozmetici. U osnovi naših proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja svojstava lekovitih trava Bajkala i planine Altaj.
Proizvodi za zdravlje i lepotu moraju biti maksimalno dostupni. Zato smo i za njihovu promociju odabrali najbolji sistem: direktnu prodaju.
U trenutku nastanka Kompanije smo bili iskusni i uspešni mrežni lideri sa velikom strukturom prodaje. Zato smo odlučili da napravimo biznis sistem u kojem bismo i sami hteli da potpišemo prve ugovore. Sistem u kojem je moguće napraviti stabilan i perspektivan biznis.

Naši principi

Marketinški sistem je jasan i transparentan. Poštovanje zakona ekonomije zemalja u kojima Siberian Health posluje.

Uspeh u Siberian Health je moguć od prvih koraka u poslu: priznanja, nagrade i podrška se garantuju svima koji postižu rezultate.

Sve akcije Siberian Health su usmerene na to da Konsultanti uvek i svuda mogu da zarade. I da taj jak izvor, ne samo novca, već i samopoštovanja i samorealizacije, nikada ne presuši.

Vreme je pokazalo da naši principi rade. Proizvodi Siberian Health su danas popularni u mnogim zemljama. Više od 19 godina naši Partneri uspešno rade u različitim zemljama sveta. Poslovanje Kompanije aktivno se razvija u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Tadžikistanu i Kirgistanu. Otvorena su Predstavništva Siberian Health u Nemačkoj, Bugarskoj, Češkoj, SAD i Mongoliji. Danas je Siberian Health jedna od kompanija sa dinamičnim razvojem na tržištu bivšeg SSSR-a.

Siberian Health vam nudi proizvode za lepotu i zdravlje i finansijsko blagostanje. Možete se osećati fantastično, početi svoj posao i postići finansijsku stabilnost. Naši proizvodi i biznis-tehnologije su dokazali svoju efikasnost i do danas omogućili finansijsku sigurnost hiljadama ljudi.

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
Siberian Health,Valjevo (8.29 KB)