REMONT VALJEVO

Srbija - Valjevo


Valjevo Obilazni put bb
+381 143511 600

USLUGE

 

 

Tehnički pregled na 2 linije. Bez čekanja,
registrujte vaše vozilo za 15 minuta. Remont Valjevo ima dve linije za prijem putničkih i teretnih vozila opremljene savremenim uređajima za tehnički pregled vozila. Na licu mesta vam se štampa registraciona nalepnica bez odlaska u 

Registracija vozila

Remont Valjevo obavlja kompletnu registraciju vozila u roku od 15 minuta (tehnički pregled, osiguranje, uplatno mesto pošte, registraciona nalepnica). Moguće je kreditiranje putem administrativne zabrane na devet beskamatnih mesečnih rata i na devet meseci čekovima građana. Sem toga, pruža usluge prenosa vlasništva vozila, a u svom sastavu ima i mehaničarsku radionicu.
Plaćanje na 9 rata (prva rata dospeva narednog meseca)
– čekovima građana
– sa penzionim čekom
– preko administrativne zabrane
Polisa Dunav osiguranja
 Obavezno osiguranje od auto odgovornosti - U krugu Remonta nalaze se poslovne prostorije Duvan osiguranja, gde na licu mesta možete dobiti polisu osiguranja za vaše vozilo.

Zeleni karton

Ukoliko vozilom putujete u inostranstvo, osim saobraćajne i međunarodne vozačke dozvole, možda vam je neophodno da posedujete i međunarodnu kartu osiguranja tzv. zeleni karton.Delimično kasko osiguranje za sva stakla  na vašem vozilu i osiguranje vozača i putnika od nezgode.

Nema rezultata.
logo
Fotografija 1
(4.04 KB)
logo
Fotografija 2
(5.73 KB)
logo
Fotografija 3
(3.32 KB)
logo
Fotografija 4
(3.83 KB)
logo
Fotografija 5
(4.42 KB)
logo
Fotografija 6
(5.15 KB)
logo
Fotografija 7
(4.93 KB)
logo
Fotografija 8
(5 KB)
logo
Fotografija 9
(4 KB)
logo
Fotografija 10
(3.43 KB)